Meteoroloji uyardı! Hafta içi güneş, hafta sonu yağış var

Meteoroloji uyardı! Hafta içi güneş, hafta sonu yağış var

Meteorolojiden alınan son bilgilere göre, hava sıcaklıkları yurt genelinde artmaya devam edecek. Bu hafta hava sıcaklıklarının 3-5 derece artması beklenirken, hafta sonu ise yağış bekleniyor. İşte haritalarla 5 günlük hava tahminleri...

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan son verilere göre Ordu'nun iç kesimleri, Giresun’un iç ve doğu ilçeleri, Trabzon ve Rize çevreleri ile Artvin’in kıyı kesimlerinin yerel olmak üzere sağanak yağış bekleniyor. Marmara ve Kuzey Ege kıyılarında kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetli fırtına öngörülüyor.

Yapılan son değerlendirmelere göre yurdun kuzey ve doğu kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Ordu'nun iç kesimleri, Giresun’un iç ve doğu ilçeleri, Trabzon ve Rize çevreleri ile Artvin’in kıyı kesimlerinin yerel olmak üzere sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

BU HAFTA HAVA SICAKLIKLARI ARTACAK

Sıcaklıkların yurt genelinde mevsim normallerinin 3 ila 5 derece üzerinde seyredeceği bekleniyor.

Rüzgarın genellikle kuzey ve kuzeydoğu, Akdeniz kıyıları ile Güneydoğu Anadolu'da batı ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara ve Kuzey Ege kıyılarında kuzey ve kuzeydoğu yönlerden yer yer kuvvetli (40-60 km/sa) olarak esmesi tahmin ediliyor. Buna göre meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması konusunda uyarıda bulunuldu.

HARİTALARLA 5 GÜNLÜK HAVA TAHMİNLERİ

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN