Meteorolojiden şiddetli fırtına uyarısı

Meteorolojiden şiddetli fırtına uyarısı

Meteorolojiden alınan son tahminlere Batı ve Orta Akdeniz’de şiddetli fırtına bekleniyor. Fırtınanın hızının yer yer 75 km'ye kadar çıkacağı tahmin ediliyor.

Meteoroloji, Batı ve Orta Akdeniz’de etkili olması beklenen ve saatteki hızının yer yer 75 km'ye kadar çıkacağı tahmin edilen fırtınaya karşı vatandaşları uyardı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarı şöyle:

"Batı Akdeniz’de kuzey ve kuzeybatı yönlerden esen rüzgarın; gece saatlerinden itibaren etkisini artırarak Antalya Körfezi ile açıklarında 6 ila 8 kuvvetinde (50-75 km/sa) fırtına şeklinde eseceği tahmin edilmektedir.

Orta Akdeniz’de gece saatlerinden itibaren kuzey yönlerden etkisini artırması beklenen rüzgarın; yarın (Çarşamba) sabah saatlerinden itibaren 6 ila 8 kuvvetinde (50-75 km/sa) fırtına şeklinde eseceği tahmin edilmektedir.

Fırtınanın; yarın (Çarşamba) öğle saatlerinden sonra etkisini kaybedeceği beklenmektedir."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN