Meteoroloji'den yeni uyarı: Fırtına yaklaşıyor, o bölgelere dikkat!

Meteoroloji'den yeni uyarı: Fırtına yaklaşıyor, o bölgelere dikkat!

Meteoroloji, yeni uyarısında batı bölgelerindeki vatandaşları uyardı. Özellikle Aydın, Muğla, Denizli, Afyonkarahisar ve Eskişehir çevrelerinde kuvvetli fırtına bekleniyor. Kuvvetli rüzgar, Pazar akşam saatlerinde etkisini kaybedecek.

Meteoroloji, Türkiye'nin batı bölgeleri için peş peşe uyarılarda bulundu.

Son yapılan duyuruya göre, rüzgarın Ege Bölgesi ve Batı Akdeniz'de yarın sabah saatlerinden itibaren, İç Anadolu Bölgesi'nde ve Batı Karadeniz'in iç kesimlerinde Pazar sabah saatlerinden itibaren güney (lodos) yönlerden kuvvetli ve fırtına, Aydın, Muğla, Denizli, Afyonkarahisar ve Eskişehir çevrelerinde zaman zaman kuvvetli fırtına şeklinde eseceği tahmin ediliyor.

Kuvvetli rüzgar ve fırtınanın Pazar günü akşam saatlerinden sonra etkisini kaybetmesi bekleniyor.

Ağaç ve direk devrilmesi, çatı uçması, ulaşımda aksamalar ile soba ve baca gazı zehirlenmesi gibi muhtemel olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekiyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN