Mezarlıkta silahlı kavga: 1 yaralı

Mezarlıkta silahlı kavga: 1 yaralı

İstanbul'un Beyoğlu ilçesinde bulunan Hasköy Mezarlığı'nda meydana gelen silahlı kavgada bir kişi yaralandı. Polis, kaçan şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.

Olay, Beyoğlu Hasköy Mezarlığı'nda saat 00:45 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre mezarlık içinden silah sesleri duyan vatandaşlar polis ekiplerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen polisler mezarlığın içinde silahla yaralanmış bir kişiyi buldu. İsminin Zafer Ö. olduğu öğrenilen yaralı olay yerine gelen sağlık ekiplerince Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

"BENİ ARKADAŞIM VURDU"

Zafer Ö. polislere kendisini arkadaşı olan E. Ö.'nün vurduğunu söyledi. E. Ö.'nün yakalanması için çalışma başlatılırken olay yerinde delil çalışması yapıldı. Bir mahalle sakini, "10 el silah sesi duydum. Yaralı varmış, polis geldi sonra ambulans yaralıyı götürdü" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN