MHP, koronavirüs nedeniyle Alparslan Türkeş'i anma törenlerini iptal etti

MHP, koronavirüs nedeniyle Alparslan Türkeş'i anma törenlerini iptal etti

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, koronavirüs nedeniyle bu sene Alparslan Türkeş'in ölüm yıl dönümü için anma töreni yapmayacaklarını açıkladı.

Corona virüsü salgını Alparslan Türkeş'in ölüm yıl dönümü olan 4 Nisan'daki anma törenlerine de iptal getirdi.

Toplu organizasyonlar bir bir iptal edilirken, MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul milletvekili Semih Yalçın, Başbuğ Türkeş’in anma programlarının iptal edildiğini bildirdi.

"HAYATİ ÖNEM TAŞIMAKTADIR"

Yalçın, “Korona virüsün bütün dünyada insanlığı tehdit ettiği nazik bir dönemde, hükümetçe sıkılaştırılan tedbirlere eksiksiz uyulması; sadece toplum sağlığı bakımından değil, ülkemizin geleceği açısından da hayati önem taşımaktadır” dedi ve şunları söyledi:

“Korona virüsle mücadele kapsamında, sosyal mesafenin korunması lüzumu dikkate alınarak; MHP Genel Merkezi ve il teşkilatlarımızca Başbuğ Alparslan Türkeş'in ölüm yıldönümü dolayısıyla 4 Nisan'da düzenlenmesi planlanan anma programları iptal edilmiştir”

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN