Yeşilçam'ın emektar oyuncusu Suat Geyik hayatını kaybetti

Yeşilçam'ın emektar oyuncusu Suat Geyik hayatını kaybetti

Yeşilçam'ın emektar oyuncularından Suat Geyik, 66 yaşında hayatını kaybetti. Geyik, bugüne kadar 460 Yeşilçam filminde yer almıştı.

Yeşilçam bugün bir emektar oyuncusunu daha kaybetti. Cüneyt Arkın, Türkan Şoray, Ayhan Işık, Yılmaz Güney, Hülya Koçyiğit, Adile Naşit gibi usta isimlerle yaklaşık 460 filmde rol alan 66 yaşındaki Geyik, bir süredik akciğer kanseri tedavisi görüyordu.

Suat Geyik kimdir?

1949 tarihinde Siirt'te doğan oyuncu Suat Geyik; Battal Gazi, Seyithan, Yedi Dağın Aslanı, Malkoçoğlu, Dertli Pınar, Neşeli Günler, Kaderimsin, Gönül Yarası gibi filmlerde rol aldı. Geyik yerli oyuncuların yanı sıra Tony Curtis, Charles Bronson gibi yabancı oyuncularla da kamera karşısına geçti. İran'da düzenlenen bir film festivalinde ise en iyi yardımcı erkek oyuncu ödülünü alan Geyik, son olarak Hanımın Çiftliği, Arka Sokaklar gibi dizilerde de rol aldı. Suat Geyik ünlü isimlerle 460 filmde oynamasına rağmen emekli olamamıştı.

Hastalığı nedeni ile zor günler geçiren ve sokakta kalma tehlikesi ile karşı karşıya kalan Geyik, Adana Huzurevi'ne yerleştirildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN