Milli Savunma Bakanlığı'ndan Ermenistan'a tepki

Milli Savunma Bakanlığı'ndan Ermenistan'a tepki

Son dakika haberi... Milli Savunma Bakanlığı, Tavuz bölgesinde Ermeni askerlerinin açtığı ateş sonucu bir Azerbaycan askerini şehit ettiğini belirterek, "Ermenistan ateşle oynamayı derhal kesmeli" uyarısında bulundu.

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Tovuz bölgesinde ateşkesi ihlal eden Ermeni askerlerinin açtığı ateş sonucu bir Azerbaycan askerinin şehit olduğunu duyurdu.

"ERMENİSTAN ATEŞLE OYNAMAYI DERHAL KESMELİ"

Bakanlığın Twitter hesabından yapılan açıklamada, "Yukarı Karabağ'ı hukuksuzca işgal eden Ermenistan, şimdi de Tovuz bölgesindeki ateşkesi ihlal ederek bir kahraman Azerbaycan askerimizi şehit etti. Şehidimize Allah'tan rahmet, tüm Azerbaycanlı kardeşlerimize başsağlığı dileriz. Ermenistan ateşle oynamayı derhal kesmeli!" ifadelerine yer verildi.

AZERBAYCAN: GERGİNLİĞİN TEK SORUMLUSU ERMENİSTAN

Azerbaycan Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, Ermenistan ordusunun sınırın Tovuz bölgesinde ateşkesi ihlal ettiği ve açılan ateşte bir askerin şehit olduğu açıklanmıştı.

Bakanlık yetkililerinin, şehit askerin aile ve yakınlarına taziye dileklerinde bulunduğu belirtilen açıklamada, durumun gerginleşmesinin sorumlusunun Ermenistan yönetimi olduğu vurgulanmıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN