Milli Savunma Bakanlığı'ndan ''sahte Hulusi Akar'' uyarısı

Milli Savunma Bakanlığı'ndan ''sahte Hulusi Akar'' uyarısı

Milli Savunma Bakanlığı'ndan sahte Hulusi Akar hesapları ile ilgili uyarı geldi. Yapılan açıklamada Bakan Hulusi Akar'ın şahsi sosyal medya hesabı olmadığı bildirildi.

Milli Savunma Bakanlığı, sosyal medyada Bakan Hulusi Akar adına açılan sahte hesaplarla ilgili bir açıklama yayınladı. Açıklamada, Bakan Akar'ın kişisel sosyal medya hesabı olmadığı, var olan hesapların sahte olduğu ve itibar edilmemesi uyarısında bulunuldu.

Milli Savunma Bakanlığı’nın Twitter hesabından, Bakan Hulusi Akar adına sahte sosyal hesapları açıldığı ve asılsız paylaşımlar yapıldığı mesajı yayınlandı.

AKAR'IN SOSYAL MEDYA HESABI YOK

Bakan Akar’a ait herhangi bir kişisel sosyal medya hesabı bulunmadığı ifade edilen mesajda, “‘Hulusi Akar’ ismi kullanılarak açılmış hesaplar sahtedir, paylaşılan mesajlar Sn. Bakan'ın bilgisi dışındadır. Sn. Bakan adına paylaşımlar yalnızca MSB sosyal medya hesaplarından yapılmaktadır” ifadelerine yer verildi.

Sosyal medya üzerinden ‘Hulusi Akar’ adıyla yapılan aramalarda karşınıza Bakan Akar’ın adının ve fotoğraflarının kullanıldığı onlarca sahte hesap çıkıyor. On binlerce kişi tarafından takip edilen bu hesaplardan Akar ve MSB adına paylaşımlar yapılıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN