Misafirliğe gittiği evin balkonundan düşüp öldü

Misafirliğe gittiği evin balkonundan düşüp öldü

Adana'da, 50 yaşındaki Türkan A., misafirliğe gittiği akrabasının 8’inci kattaki evinin balkonundan düşerek hayatını kaybetti.

Olay, saat 06.30 sıralarında merkez Seyhan ilçesi Gürselpaşa Mahallesi’ndeki 8 katlı bir apartmanda meydana geldi.

Akrabalarının yeni evine ziyarete giden ve geceyi orada geçiren Türkan A., sabah saatlerinde 8’inci kattaki evin balkonuna çıktı. Türkan A., bir süre sonra bilinmeyen nedenle balkondan düştü.

YAKINLARI SESİ DUYUP BALKONA ÇIKINCA GÖRDÜ

Sesleri duyup balkona çıkan yakınları, Türkan A.’yı yerde hareketsiz görünce polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Gelen sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde Türkan A.'nın hayatını kaybettiği tespit edildi. Polis, Türkan A.’nın düştüğü balkonda incelemelerde bulundu.

Türkan A.'nın cansız bedeni, yapılan incelemenin ardından otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı. Polisin yaptığı inceleme sonrası Türkan A.'nın intihar ettiği olasılığı üzerinde durduğu öğrenildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN