Moda'daki tarihi köşk 16.5 milyon liraya satışa çıkarıldı

Moda'daki tarihi köşk 16.5 milyon liraya satışa çıkarıldı

Kadıköy Moda’da bulunan, 4 katlı, 14 odalı ve 13 tarihi köşkten biri olan köşk 16.5 milyon liraya satışa çıkarıldı.

Kadıköy Moda’da bulunan 13 tarihi köşkten biri satışa sunuldu. Köşk, bağlık, bahçelik olan Moda’yı aristokrat ailelerin semti haline getiren Tubini Ailesi’nin.

Galata’da bankerlik yapan, gerektiğinde padişaha borç verebilecek kadar zenginliğe sahip olan Bernard Tubini’nin yaşadığı köşk, şimdi yeni sahiplerini bekliyor.

4 KATLI VE 14 ODASI VAR

Kiralık ya da satılık seçenekleri olan köşk, 4 katlı. Köşkün 14 odası ve iki salonu bulunuyor; aynı zamanda, 5 banyosu, 6 tuvaleti var.

1997'de şu anki mal sahipleri tarafından renovasyonu gerçekleştirilen köşk, 588 metrekare arsa içinde konumlanıyor ve 465 metrekare kapalı alanı bulunuyor.

Konut veya çok amaçlı ticari işletmeler için de uygun olan köşkün satış fiyatı ise 16 milyon 500 bin TL olarak belirlendi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN