Modanisa'dan sağlık çalışanlarına 200 bin maske

Modanisa'dan sağlık çalışanlarına 200 bin maske

Türkiye'nin ilk uluslararası online giyim platformu Modanisa.com, Sağlık Bakanlığı iş birliğiyle tüm sağlık çalışanlarının salgınla kahramanca mücadelesine destek verebilmek için 200 bin maske bağışladı.

Tüm dünyayı etkisi altına alan Covid-19 (koronavirüs) salgınının Türkiye'de yayılımının önlenmesi amacıyla verilen ortak mücadeleye katkı sağlamayı görev kabul eden Modanisa.com, Sağlık Bakanlığı'nın öncülüğünde yürütülen mücadeleye 200 bin adet maske üreterek destek verdi.

Türkiye'nin ilk uluslararası online e-ticaret platformu Modanisa'nın konuyla ilgili yaptığı açıklama şöyle: "Koronavirüs salgınıyla hayatlarını hiçe sayarak en ön saflarda mücadele veren sağlık çalışanlarımıza ne kadar teşekkür etsek azdır. Modanisa ailesi olarak bu kahramanca mücadeleye destek verebilmek adına, sağlık çalışanlarımız için Sağlık Bakanlığı iş birliğinde 200.000 adet maske üretiyoruz. Milletçe el ele vererek dayanışma içinde bu mücadeleyi hep birlikte kazanacağız. #Birlikteyiz"

KAR BEKLENTİSİ OLMADAN SATIŞA SUNDU

Koronavirüs COVID-19 salgını nedeniyle, evde kalmanın herkes için gerekli ve zorunlu olduğu bugünlerde Modanisa, aynı zamanda vatandaşlar evlerinde güvenle kalabilsin diye, tek kullanımlık tulumlarden antiseptik sıvılara, aile oyunlarından temel gıda maddelerine kadar ihtiyaç duyulan pek çok yeni ürünü de kâr beklentisi olmadan, maliyet fiyatlarıyla satışa sundu.

Bu süreçte e-ticaretteki gücünü, tüm Türkiye’nin evinden temel ihtiyaçlarını karşılayabilmesi için ortaya koyan Modanisa, 'Evde Yaşam' adını verdiği hizmetiyle “Hijyen ve Bakım', 'Eğlence' ve 'Temel Gıda' kategorilerinde yüzlerce ürünü, üstelik kargo ücreti almadan ulaştırıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN