Monaco Gustavo'nun peşinde

Monaco Gustavo'nun peşinde

Fenerbahçe'nin kilit oyuncusu Luiz Gustavo'nun talipleri artmaya devam ediyor. Fransa Ligi'nde mücadele eden Monaco, Brezilyalı yıldızı kadrosuna dahil etme konusunda yoğun çaba harcıyor.

Mesut Özil transferine yoğunlaşan Fenerbahçe'de, takımın yıldızı Luiz Gustavo için teklifler gelmeye devam ediyor. Fransız basınında çıkan haberlere göre Monaco, Brezilyalı yıldızı bitirme konusunda ciddi. Football365 sitesinin eski direktörü Ignazio Genuardi, kendisine ait Twitter hesabından paylaştığı haberde defansif orta saha arayan Ligue 1 ekibi Monaco'nun Luiz Gustavo ile yakından ilgilendiğini yazdı. Fransız gazeteci, Monaco'nun hocası teknik direktör Niko Kovac'ın da Brezilyalı oyuncuyu beğendiğinin altını çizdi.
Fenerbahçe, şampiyonluk yolunda kadronun zayıflamaması için devre arasında Brezilyalı yıldızın satışına sıcak bakmıyor. Sarı-Lacivertli takım ile sözleşmesi 2023 yılında sona erecek olan Gustavo, bu sezon 16 karşılaşmada forma giyerken bir de gol kaydetti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN