Moritanya'da koronavirüs karantinası

Moritanya'da koronavirüs karantinası

Moritanya'nın Kedai kenti koronavirüs tedbirleri nedeniyle karantinaya alındı. Şehrin tüm giriş çıkışları yaya ve araç trafiğine kapatıldı.

Moritanya'nın güneyinde Senegal sınırındaki Kedai kenti, koronavirüs (Kovid-19) salgınının yayılmasını önlemek amacıyla karantinaya alındı.

Moritanya resmi haber ajansının haberine göre, Senegal'den gelen bir kişide virüse rastlanmasının ardından Kedai ikinci bir emre kadar karantinaya alındı. Şehrin tüm giriş çıkışları yaya ve araç trafiğine kapatıldı.

TÜM PAZARLAR DA KAPATILDI

Hükümet ayrıca, gıda ürünleri satılan yerler dışında ülke genelinde tüm pazarlar ve ticaret merkezlerinin kapatılmasına karar verdi.

Vaka sayısının 5 olduğu Moritanya'da, virüsün görüldüğü ülkelere seyahat engeli, kısmi sokağa çıkma yasağı, eğitime ara verilmesi, toplu faaliyetlerin ve şehirler arası yolcululuğun yasaklanması gibi önlemler de uygulanıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN