Motokuryelerden hızlı sipariş tepkisi

Motokuryelerden hızlı sipariş tepkisi

Motokuryeler Beşiktaş Meydanı'nda açıklama yaparak son zamanlarda artan motokurye ölümlerine dikkat çekti ve araçların yolda kendilerini sıkıştırdığını belirterek "Yolda bizi de görün" dedi. Ayrıca açıklamada siparişler biraz geciktiğinde hesap sorulacağı korkusuyla yaşamak istemedikleri de dile getirildi.

Motosikletli kuryeler son zamanlarda artan motokurye ölümleri ve yaşadıkları zorluklara ilişkin İstanbul'da basın açıklaması yaptı.

Beşiktaş Meydanı'nda dün saat 19:30'da bir araya gelen İstanbul Motosikletli Kuryeler Derneği üyesi bir grup, basın açıklaması yaparak son zamanlarda artan motokurye ölümleri ve kuryelerin hayatındaki zorluklara dikkat çekti. Ayrıca açıklamada arabaların kendilerini sıkıştırdıkları belirtildi ve "Yol sadece 4 teker araçlar için değil, hepimiz içindir" denildi.

2-001.jpg

'KÜFÜR DEĞİL TEŞEKKÜR BEKLİYORUZ'

Açıklamayı kuryeler adına okuyan İbrahim Bozkurt, "Önceleri hobi olan, şimdilerde ihtiyaç ve yeri geldiğinde hayat kurtaran motosiklet bizler için ekmek kapısı, yaşamımızı idame etmek için gerekli bir araçtır. Sizler asker, doktor, öğretmen vs. mesleklerinizle bunu yaparken, biz motokurye olarak evlerimize ekmek götürüyor ve ailelerimizin geçimini sağlıyoruz. Yaptığımız işe saygı duyuyor hakkımızda söylenenleri ise görmezden geliyoruz. Hepimiz sizler gibi bir annenin oğlu, kızıyız. Gösterdiğimiz çaba ve gayretin sonunda hak ettiğimizi almak istiyoruz. Küfür değil teşekkür bekliyoruz" dedi.

1.jpg

'HESAP SORULACAK KORKUSUYLA YAŞATMAYIN BİZİ'

Kısıtlı zamanda teslimatı şiddetle reddettiklerini dile getiren Bozkurt, "Taşıdığımız malzemenin, ürünün emniyetini düşündüğümüz gibi kendi emniyetimizi de düşünmek zorundayız. Lütfen siparişiniz az bir süre geciktiğinde hesap sorulacak korkusuyla yaşatmayın bizi. Ailelerimizi gözü yaşlı, eşlerimizi dul, çocuklarımızı anne-babasız bırakmayın" açıklamasında bulundu.

5.jpg

'YOLDA BİZİ DE GÖRÜN'

Bozkurt açıklamada "Yol sadece 4 teker araçlar için değil, hepimiz içindir. Yolda bizi de görün, yolu bizimle paylaşın, bizi sıkıştırıp, önümüze kırıp kaza yapmamıza, ölmemize, geçici veya kalıcı olarak iş göremez hale gelmemize engel olun" ifadelerine yer verdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN