Kağıttan Hayatlar'ın konusu ne, oyuncuları kimler, nerede çekildi? İzleyici ikiye bölündü

Kağıttan Hayatlar'ın konusu ne, oyuncuları kimler, nerede çekildi? İzleyici ikiye bölündü

Netflix'in yerli yapım filmi 'Kağıttan Hayatlar', online platformun içerik kütüphanesindeki yerini aldı. 12 Mart 2021 günü gösterime giren filmin başrollerinde Çağatay Ulusoy, Emir Ali Doğrul, Ersin Arıcı ve Turgay Tanülkü yer alıyor. İşte, Kağıttan Hayatlar film özeti...

Kağıttan Hayatlar hangi kanalda nasıl izlenir, merak konusu oldu. Zira, filmin Netflix'te yayınlanmasının ardından sosyal medyada çok sayıda hem olumlu, hem de olumsuz yorumlar yapıldı. İzleyicilerin bazıları Çağatay Ulusoy'un performansını başarılı bulurken, bazılarıysa filmin konusu 'vasat' olarak değerlendirdi. Bazı sosyal medya kullanıcıları, kısır döngü içerisinde hiçbir şey anlatmayan filmin sadece son sahneden ibaret olduğunu dile getirdi.

KAĞITTAN HAYATLAR FRAGMAN

KAĞITTAN HAYATLAR KONUSU NEDİR?

Genç bir adam olan Mehmet, kağıt toplayarak geçimini sağlar. Onun bu hayattaki en büyük destekçisi ise Tahsin Baba'dır. Mehmet'in yaşamı, hayatına Ali adında 8 yaşındaki bir çocuğun girmesiyle bambaşka bir hal alır. Ali'yi ailesine kavuşturmaya çalışan Mehmet, bu sırada küçük çocukla arasında farklı bir bağ kurar.

KAĞITTAN HAYATLAR OYUNCULARI KİMLER?

Yapımcılığını OGM Pictures'ın üstlendiği, senaryosunu Ercan Mehmet Erdem'in kaleme aldığı, yönetmenliğini Can Ulkay'ın yaptığı Kağıttan Hayatlar oyuncu kadrosunda; Çağatay Ulusoy (Mehmet), Emir Ali Doğrul (Ali), Ersin Arıcı (Gonzales), Turgay Tanülkü (Tahsin), Selen Öztürk (Anne), Osman İskender Bayer (Yaşlı adam), Tomris Çetinel (Yaşlı kadın), Volkan Çalışkan (Üvey baba), Mehmet Bahattin Genç (Doktor), Okşan Büyük (Çağla), Akcan Kovancı gibi isimler yer alıyor.

0098367-jpg-r-1920-1080-f-jpg-q-x-xxyxx-001.jpg

KAĞITTAN HAYATLAR NEREDE ÇEKİLDİ?

Görüntü yönetmenliğini Serkan Güler'in yaptığı Kağıttan Hayatlar filminin çekimleri İstanbul'un tarihi bölgelerinde gerçekleştirildi. Filmde kağıt toplayıcıların deposu olarak kullanılan yer Suriçi'nde Eminönü bölgesinde yer alırken, Mehmet'in evi ise Balat'ta bulunuyor. Çocuk karakter Ali'nin evi olarak ekrana gelen mahalle ise Beyoğlu'ndaki Cihangir semti. Bunun haricinde birçok sahnenin Karaköy, Galata Köprüsü, Unkapanı Köprüsü, Azapkapı gibi semtlerde çekildiği görülüyor.

KAĞITTAN HAYATLAR NEREDE YAYINLANIYOR, NASIL İZLENİR?

Konusuyla dikkat çeken Kağıttan Hayatlar filmi, 12 Mart 2021 Cuma günü izleyicilerle buluştu. Dram türünde 1 saat 37 dakika süren film, sadece online dizi-film platformu Netflix'ten izlenebiliyor. Filmin IMDB puanı 10 üzerinden 6.7 olarak gerçekleşti.

KAĞITTAN HAYAT FİLM AFİŞİ

mv5bn2qyzdrlntatndzjzs00mmfilwezngutyji2ztgxytdhzmmzxkeyxkfqcgdeqxvymti1ndazmzm0-v1-fmjpg-ux1000.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN