Mucize Doktor Ali Vefa yani Taner Ölmez nereli ve kaç yaşında? Doktor Ali izleyicileri büyüledi

Mucize Doktor Ali Vefa yani Taner Ölmez nereli ve kaç yaşında? Doktor Ali izleyicileri büyüledi

FOX TV ekranlarının yeni dizisi Mucize Doktor’da Ali Vefa karakterini canlandıran Taner Ölmez, yaşı, memleketi ve oynadığı diziler vesilesiyle şu sıralar internet kullanıcıları arasında bir hayli popüler. Gerçek adını bilmeyenler, ‘Mucize Doktor’daki Ali kim?’ sorusunun yanıtını arıyor. İşte detaylar…

Yayınlandığı ilk günden itibaren oyuncuları, konusu ve birbirinden etkileyici sahneleriyle izleyiciyi ekran karşısına kilitlemeyi başaran Mucize Doktor dizisinde Ali karakterine hayat veren Taner Ölmez, ‘Medcezir’, ‘Muhteşem Yüzyıl Kösem’ ve ‘Dudullu Postası’ projelerinde rol aldı.

MUCİZE DOKTOR ALİ'NİN GERÇEK ADI NEDİR VE KİMDİR?

Mucize Doktor'un Ali'sinin gerçek ismi Taner Ölmez'dir. 9 Ağustos 1986’da İstanbul’da doğan ünlü oyuncu, İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro bölümünde eğitim görüyor. Birçok dizi ve reklam filminde oynayan Taner Ölmez, ‘İstanbul’un Altınları’ dizisindeki performansı ile dikkatleri çekmeyi başarmıştır.

‘Kül ve Ateş’, ‘Kapalı Çarşı’ ve ‘Tatar Ramazan’ projelerinde de oynayan Tanel Ölmez, ‘Kayıp Şehir’ dizisi ile birçok kitle tarafından tanınmıştır. Oyunculuğun yanında ünlü firmaların reklamlarında da oynayan Taner Ölmez, dünyaca ünlü ‘The O.C.’ dizisinin uyarlaması olan ‘Medcezir’de ‘Mert Serez’ karakterine hayat vermiştir.

19-09/26/mucize-doktor-ali-taner-olmezjpgg.jpg

Aynı zamanda 2014’te ‘Katil Joe’ tiyatro oyununda sergilediği başarıyla ‘Afife Jale Tiyatro Ödülü’ne layık görülen Taner Ölmez, 2016’da da ‘Muhteşem Yüzyıl Kösem’ dizisinde ‘Genç Osman’ karakterine hayat vermiştir. 2018 yılında da online platformlarda yayınlanan ‘Dudullu Postası’ ismindeki yapımda rol almıştır.

Taner Ölmez, en son FOX ekranlarında yayınlanan Mucize Doktor dizisinde Ali karakteriyle izleyicinin karşısına çıkmıştır.

DİĞER GELİŞMELER İÇİN TIKLAYIN

Taner Ölmez, Mucize Doktor dizisi ile ilgili şu açıklamayı yapmıştı: 

FOX Mucize Doktor’da Ali Vefa karakterine hayat vereb Taner Ölmez, yaşı, memleketi ve oynadığı diziler vesilesiyle şu sıralar internet kullanıcıları arasında bir hayli popüler. Mucize Doktor’daki Ali'nin gerçek adı karar.com'da...

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN