Mudanya Belediyesi, 1 Temmuz Kabotaj Bayramı'nı kutladı

Mudanya Belediyesi, 1 Temmuz Kabotaj Bayramı'nı kutladı

Türkiye Cumhuriyeti’nin kendi karasularında hakimiyet ve istiklalini bütün dünyaya ilan ettiği Kabotaj Kanunu’nun 94’üncü yıl dönümü, Mudanya’da coşkuyla kutlandı.

Bursa'da Mudanya Liman Başkanlığı bahçesindeki Atatürk büstüne çelenk sunumu ile başlayan bayram kutlamalarına Mudanya Kaymakamı Faik Oktay Sözer, Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, Sahil Güvenlik Güney Marmara Grup Komutanı Binbaşı Serkan Kılıç, Kıyı Emniyet Sorumlusu Serdar Makinacı, Mudanya Liman Başkanı Veysel Yaşar’ın yanı sıra Mudanyalılar katıldı. Kutlamalar, Mudanya Belediyesi önünde düzenlenen etkinliklerle devam etti. Mudanya Kaymakamı Faik Oktay Sözer, Başkan Hayri Türkyılmaz ve protokol üyeleri, deniz şehitleri için denize çelenk bıraktı. Kutlamalar, Sahil Güvenlik ve Mudanya Belediyesi Arama Kurtarma ekiplerinin gösterileri ile sürdü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN