Muğla Büyükşehir Belediyesi'nde en düşük maaş 3100 TL

Muğla Büyükşehir Belediyesi'nde en düşük maaş 3100 TL

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, Büyükşehir Belediyesinde en düşük asgari ücretin 3 bin 100 lira olacağı sosyal medya hesabından duyurdu.

2021 yılının net asgari ücretin 2 bin 825 lira 90 kuruş olarak belirlenmesinin ardından Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında Muğla Büyükşehir Belediyesinde en düşük maaşın 3 bin 100 lira olduğu duyurdu. Başkan Gürün sosyal medya paylaşımında “ emeğin, alın terinin hakkını veriyor, birlikte yürüdüğümüz yol arkadaşlarımızın kıymetini biliyoruz ve en düşük maaşı 3100 TL yapıyoruz” dedi. 2019 yılında asgari ücret 2 bin 324 lira iken Muğla Büyükşehir Belediyesinde en düşük ücret 2 bin 520 TL idi.

Muğla Büyükşehir Belediyesinin yanı sıra, İstanbul, Ankara, Adana, İzmir, Antalya Büyükşehir Belediyeleri de en düşük asgari ücretin 3 bin 100 lira olduğu açıklamıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN