Ege, Menteşe’de hayranlarıyla buluştu

Ege, Menteşe’de hayranlarıyla buluştu

Romantik şarkıların sevilen sanatçısı Ege, Menteşe Belediyesi tarafından düzenlenen 5

Menteşe Kültür ve Sanat şenlikleri kapsamında Menteşelilerle bir araya geldi. Şarkılarıyla olduğu kadar kitaplarıyla da ses getiren sanatçı Ege son kitabı “Asil Dede’nin Düğünü”nü okurları için imzaladı.

Sınırsızlık Meydanındaki Kitap fuarında okurlarıyla buluşan Ege, zaman zaman hayranlarıyla sohbet edip, fotoğraf çekildi.Kitap imza gününde Ege ile bir araya gelen Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, “Biz Ege’yi daha çok seslendirdiği şarkıları ve sanatçı kişiliği ile tanıyoruz ama bugün yazar kimliği ile aramızda. Davetimizi kabul edip bugün aramızda olduğu için kendisine teşekkür ediyorum. Tabi sizlere de teşekkür ediyorum. Şenliğimiz sizlerin katılımı ile daha bir güzel oluyor. Türkiye’nin en çok kitap okunan kentinde bu kalabalık bizleri elbette fazlasıyla mutlu ediyor.” dedi.Ege’ye şenliğe yapmış olduğu katkılarından dolayı teşekkür plaketi takdim edildi.

MUĞLA/İHA


(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN