Marmaris’te çevre kirliliğinde farkındalık etkinliği

Marmaris’te çevre kirliliğinde farkındalık etkinliği

Yaz aylarında çevre temizliği konusunda farkındalık oluşturmak amacıyla farklı kurumlarla birçok kez temizlik çalışması gerçekleştiren Marmaris Belediyesi, bu yöndeki çalışmalarını kışın da sürdürüyor

Yaz ayları boyunca çevre temizliği adına farkındalık oluşturmak amacıyla birçok kurumla ortak çalışma yapan Marmaris Belediyesi, kış aylarında da bu çalışmasına devam etti. Marmaris Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, Yeşil Marmaris Spor Kulübü boks akademisinin öğrencileriyle halk plajında temizlik yaptı. Temizliğe katılanlar şişe, poşet, atık yiyecek, pet şişe, izmarit, kağıt, peçete gibi birçok atık topladı.Farkındalık çalışmasını sadece turizm hareketliliğinin yoğun olduğu aylarda değil kış aylarında da yürüttüklerini söyleyen Marmaris Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Suzan Zift, “Bu tür işbirlikleri ile en büyük amacımız çevre bilincini oluşturmak. Dünyanın incisi dediğimiz Marmaris’i temiz tutmak hepimizin görevi. Bunu unutmamalı ve unutturmamalıyız” diye konuştu.

MUĞLA/İHA


(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN