Marmaris’te Şubat ayında deniz keyfi

Marmaris’te Şubat ayında deniz keyfi

Muğla’nın Marmaris ilçesinde, 1 haftadır etkili olan olumsuz hava koşullarının yerini güneşe bırakmasıyla birlikte vatandaşlar soluğu denizde aldı

Marmaris’te 1 haftadır süren soğuk ve ardından yağmur yağması vatandaşları evlerine kapatmıştı. Günlerdir yağan yağmurun ardından Marmaris halkı kendini sahile ve güzel havanın tadını çıkarmaya attı. Güzel hava ve güneşi fırsat bilen turizmci Tanya Hanım denizde yüzme keyfi yaptı.Soğuk havaların hakim olduğu ülkemizde denize girenlerin olması sokakta yürüyen vatandaşları da şaşırttı. 45 yaşındaki Ukrayna vatandaşı turist, "Burası soğuk değil, deniz çok güzel, Marmaris çok güzel. Hastalıktan korkmuyorum; insanlar denize girsin, hasta olmasın" diyerek her gün denize girmeye çalıştığını belirtti.

MUĞLA/İHA


(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN