Muğla’da Mehmetçik okul boyadı

Muğla’da Mehmetçik okul boyadı

Muğla’nın Menteşe İlçesinde bulunan Nazmi Zehra İyibilir Ortaokulu, yeni eğitim-öğretim yılı öncesi Muğla İl Jandarma Komutanlığı personeli tarafından boyandı

El birliği ile okulu boyayan jandarma personeline teşekkür eden okul müdürü Nuri Can, "Yeni öğretim yılında okulumuzda bakım onarım çalışmamızı başlattık. Bu kapsamda okulumuzun iç koridor ve sınıflarımızın boyanma ihtiyacı ortaya çıktı. Boyayı okul olarak ilk önce temin ettik. Ardından jandarmamız ile iletişime geçtik. Onlar da sınıflarımızı boyatabileceklerini söylediler. Sınıflarımız jandarma personeli tarafından boyandı. Daha öncede 2017-2018 eğitim öğretim yılı sonunda jandarmamızla işbirliği halinde okulumuzun Atatürk Köşesini yenilemiştik. Sağolsun jandarmamız okulumuza her türlü desteği veriyor. Bu konuda emeği geçen tüm komutanlarımıza ve Mehmetçiğimize teşekkür ediyorum" diye ifade etti.

MUĞLA/İHA

(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN