Vali Civelek, Balkan şampiyonlarını ödüllendirdi

Vali Civelek, Balkan şampiyonlarını ödüllendirdi

Bosna Hersek’te düzenlenen Balkan Güreş Şampiyonasında rakiplerini yenerek Balkan Şampiyonu olan Abdullah Akdağ ile Ramazan Tekin Muğla Valisi Esengül Civelek tarafından ödüllendirildi

Bosna Hersek’te düzenlenen güreş şampiyonasında rakiplerini yenerek Balkan Şampiyonu olan Milas Mehmet Güçlü Güreş Eğitim Merkezi sporcusu ve Milas Şehit Murat İnci Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri Abdullah Akdağ ile Ramazan Tekin ve antrenörleri Abdullah Aldemir, Muğla Valisi Esengül Civelek tarafından ödüllendirildi.Genç sporcuları başarılarından dolayı tebrik eden Vali Civelek, “Gençlerimizin başarısından dolayı gurur duyuyorum. Muğla’da sporcularımızın özellikle uluslararası şampiyonalarda başarılı olması tüm Muğla’yı mutlu ediyor. Milaslı iki gencimizi tebrik ederim” dedi.Balkan Güreş Şampiyonasında Abdullah Akdağ, 38 kiloda birinci ve ikinci turda Bulgar rakiplerini devirerek ve finalde Sırp rakibi de yenerek altın madalya kazandı. Ramazan Tekin de 51 kilogramda final müsabakasında rakibini yenerek Balkan Şampiyonu oldu.

MUĞLA/İHA



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN