Muğla'da doludan kaçıp, ağaç altına giren çocuk ölü bulundu

Muğla'da doludan kaçıp, ağaç altına giren çocuk ölü bulundu

Muğla'da doludan korunmak için bir ağacın altına giren 19 yaşındaki Ozan Çukuroğlu, ailesi tarafından ölü olarak bulundu. Çukuroğlu’nun yıldırım düşmesi sonucu öldüğü tahmin ediliyor.

Muğla'nın Seydikemer ilçesinde dolu yağışından korunmak için ağacın altına giren Ozan Çukuroğlu (19), bir süre sonra ailesi tarafından ölü bulundu. Çukuroğlu'nun yıldırım düşmesi sonucu yaşamını yitirdiği değerlendirildi.

YILDIRIM DÜŞMESİ SONUCU ÖLDÜ

Seydikemer'in Bayır Mahallesi'nde ailesiyle yaşayan Ozan Çukuroğlu, bahçede oturduğu sırada dolu yağışı başladı. Çukuroğlu, ıslanmamak için ağacın altına geçerken, ailesi ise eve gitti. Çukuroğlu uzun süre eve dönmeyince meraklanan ailesi, aramaya çıktı. Çukuroğlu'nu ağacın altında hareketsiz bulan aile, sağlık ekiplerine durumu bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptıkları kontrolde Ozan Çukuroğlu'nun yaşamını yitirdiğini belirledi. Yıldırım düşmesi sonucu öldüğü tahmin edilen Çukuroğlu'nun cesedi, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için otopsi yapılmak üzere Muğla Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN