Muhittin Böcek yoğun bakımdayken Menderes Türel icraatlarını paylaştı

Muhittin Böcek yoğun bakımdayken Menderes Türel icraatlarını paylaştı

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in koronavirüs nedeniyle yoğun bakımdaki tedavisi devam ederken, önceki dönemin başkanı AK Partili Menderes Türel, kendi döneminde yaptığı icraatları paylaştı. Böcek'in halen yoğun bakımda olduğunu hatırlatan sosyal medya kullanıcıları Türel'e tepki gösterdi.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in koronavirüs nedeniyle yatırıldığı özel hastanenin yoğun bakım servisindeki tedavisi sürüyor. Akciğerlerindeki hasar nedeniyle doktorları tarafından tedbir amaçlı uyutulan Böcek'in sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu, kritik 24 saatin aşılmasının beklendiği kaydedildi.

Önceki dönem belediye başkanlığı yapan AK Partili Menderes Türel’in paylaşımı ise tepki çekti. Türel, Böcek’in tedavisi sürdüğü sırada, kendisinden önceki dönem ile başkanlığı döneminde yaptığı hizmetleri karşılaştıran bir tweet paylaştı. Türel’in bu paylaşımına altına sosyal medya kullanıcıları Böcek’in tedavi gördüğünü hatırlattı ve tepki gösterdi.

NE OLMUŞTU?

17 Ağustos'ta koronavirüse yakalandığını açıklayan Böcek, 21 Ağustos'ta hastaneden fotoğrafını paylaşmıştı.

Böcek, Twitter paylaşımında "Hastaneye yatışımdan bugüne kadar mesaj gönderen, arayan, sosyal medyadan yazan vatandaşlarıma, yol arkadaşlarıma, can dostlarıma, dua eden herkese teşekkür ediyorum. Dualarınızla ve doktorlarımızın ilgisiyle iyileşiyorum. Mesafe ve hijyen kurallarına uyalım" ifadelerini kullanmıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN