ADEM kursiyerlerine seminer

ADEM kursiyerlerine seminer

Muş’un Malazgirt ilçesindeki aile destek merkezi (ADEM) kursiyerlerine "Ergenlik Dönemi ve Ergenle İletişim" konulu seminer verildi

Malazgirt Aile Destek Merkezi (ADEM) organizasyonuyla Kültür Merkezi konferans salonunda Malazgirt Sosyal Hizmet Merkezi eğitmenlerinden Çocuk Gelişim Uzmanı Reyhan İncehasan tarafından "Ergenlik Dönemi ve Ergenle İletişim" konulu seminer verildi. ADEM’de eğitim gören kursiyerler, çok faydalı bir seminer olduğunu belirterek, "Bu semineri bizim için organize eden Malazgirt Kaymakamlığı ve ADEM yönetimine çok teşekkür ediyoruz. Biz hem burada kurs görüyoruz hem de böyle faydalı seminerlerle her türlü bilgi sahibi olabiliyoruz. Bu seminere onay veren Kaymakamız ve Belediye Başkan Vekilimiz Emre Yalçın’a da çok teşekkür ediyoruz" dediler.Seminer, karşılıklı görüş alışverişinin ardından sona erdi.

MUŞ/İHA

(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN