Müdür Tunçel, YKS kurslarını denetledi

Müdür Tunçel, YKS kurslarını denetledi

MUŞ (İHA) – Muş’un Bulanık İlçe Milli Eğitim Müdürü Yalçın Tunçel, Halk Eğitim Merkezi ve (ASO) Müdürlüğünce açılan YKS kurslarını denetleyerek bilgi aldı

Kurs hakkında bilgi veren Halk Eğitim Merkezi Müdürü Metin Bostancı, YKS kurslarındaki öğrencilerin seviyelerini belirlemek, gelişmelerini izlemek, eksiklerini tespit edip önlem almak amacıyla rutin olarak deneme sınavlarının yapıldığını söyledi. Bostancı, 292 öğrenciye deneyimli öğretmenlerden oluşan bir kadro ile eğitim verildiğini dile getirdi.Milli Eğitim Müdürü Yalçın Tunçel ise, özel dershanelerle kıyaslandığında 4 yıldan beri Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü bünyesinde açılan YKS kurslarının başarısının üst düzeylerde olduğunu belirterek, “YKS kurslarındaki başarı, emin adımlarla ilerlediğimizin bir göstergesidir. Halk Eğitim Merkezi Müdürü ve ekibini özverili çalışmalarından dolayı kutluyorum" dedi.

MUŞ/İHA


(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN