Muş’ta aranan 5 şahıstan 4’ü tutuklandı

Muş’ta aranan 5 şahıstan 4’ü tutuklandı

Muş İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince, il genelinde aranan şahısların yakalanmasına yönelik yapılan çalışmalarda yakalanan 5 şahıstan 4’ü tutuklandı

Muş Valiliğinden yapılan açıklamada, “Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde Ticareti Yapma ve Sağlama ve Tutuklu ve Hükümlünün Kaçması suçlarından hakkında toplam 13 yıl 6 ay 15 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs yakalanmıştır. Şahıs çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanmıştır. Korkut ilçesinde “Kasten Adam Öldürme” suçundan 7 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan bir şahıs yakalanmış ve şahıs çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanmıştır. ‘Yaralama’ suçundan hakkında 4 ay 15 gün kesinleşmiş hapis cezası aranan şahıs yakalanmış ve şahıs çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanmıştır. Tehdit ve Hakaret suçundan hakkında araması olan bir şahıs da yakalanmış ve şahıs çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanmıştır. ‘Basit Yaralama’ suçundan hakkında 3 bin TL kesinleşmiş para cezası ile aranan şahıs yakalanmıştır. Yakalanan 5 şahıstan 4’ü tutuklanarak cezaevine teslim edilmiş, 1 şahıs ise adli makamlarca serbest bırakılmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur” denildi.

MUŞ/İHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN