Nadal: Çok üzgünüm, çok hata yaptım

Nadal: Çok üzgünüm, 
çok hata yaptım

Wimbledon Tenis Turnuvası'na erken veda eden İspanyol tenisçi Rafael Nadal, "Çok üzgünüm, çok hata yaptım. Yarın Londra'dan ayrılıyorum" dedi. 

İngiltere'nin başkenti Londra'da devam eden Wimbledon Tenis Turnuvası'nda tek erkeklerde dünyanın 77 numarası olan Dustin Brown'a yenilerek turnuvaya ikinci turda veda eden İspanyol raket Nadal, karşılaşmanın sonunda düzenlenen basın toplantısında gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Çok üzgün olduğu gözlenen İspanyol tenisçi, Wimbledon'a antrenmanlarını yapmak için erken geldiğini ve motivasyonunun çok iyi olmasına rağmen aldığı sonuç karşısında çok üzgün olduğunu ifade etti. Nadal, "Motivasyonum iyiydi. Hazırlanmak için erken geldim. Çok üzgünüm. Bu bir spor, iyi anlar da, kötü anlar da olur. Bugün benim için kötü bir gün. Ama hayat devam ediyor. Çok üzgünüm, ama kariyerim devam ediyor. Bunu kabul edip çalışmaya devam etmem lazım" dedi.

"Çok hata yaptım"

Birkaç yıldır istediği kadar iyi olmadığını, 2009, 2012 ve 2013 yıllarında dizindeki sakatlığın oyununu etkilediğini, ancak bu kez sağlığının iyi olmasına rağmen kötü oynadığı için üzgün olduğunu ifade eden Nadal, "Bu yıl iyi oynamak için hazırdım. Çok üzgünüm. 2012 ve 2013'te dizimde sakatlık vardı, ama geçen yıl ve bu yıl sağlığım iyi oldu. 2008'deki performansımı tekrar ne zaman yakalayabilirim bilmiyorum. Rakibimin servisleri iyiydi ve kaybedecek hiçbir şeyi yoktu. Böyle bir rakip karşısında oynamak zor. İyi servis kullanamadım. Birinci set iyiydi ama daha sonra güvenimi kaybettim, çok hata yaptım" şeklinde konuştu.

"Yarın gidiyorum"

Karşılaşma sonunda üzgün olmasına rağmen gazetecilerin sorularına esprili cevaplar veren Nadal, bir gazetecinin, "Londra'da daha kalacak mısınız. Güzel bir eviniz vardı. Ne yapmayı planlıyorsunuz" sorusuna "Evi kullanmak istiyorsan, yarın kullanabilirsin. Yarından itibaren boş" dedi.
Yaptığı espriyle basın mensuplarını kahkahaya boğan İspanyol raket, sözlerini, "Burada, Wimbledon'da oynamak benim en büyük hayalimdi. Bugün yenildim, ama burada 5 final oynadım. 2008 ve 2010'da şampiyon oldum. Bunu unutmamak lazım" dedi.

WİMBLEDON

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN