National Geographic sergisi Photo Ark, dijital ziyarete açıldı

National Geographic sergisi Photo Ark, dijital ziyarete açıldı

National Geographic’in Photo Ark sergisi, 360 derece sanal tur ile dijital ziyarete açıldı. Sergide Türkiye’ye özgü endemik türler de yer alıyor.

National Geographic’in en popüler ve en çok ziyaret edilen sergisi olma unvanını taşıyan ve şubat ayında ilk defa Türkiye’de de kapılarını açan Photo Ark sergisi, 360 derece sanal tur ile dijital ziyarete açıldı. 

SERGİDE TÜRKİYE'DEN KARELER DE VAR

National Geographic fotoğrafçısı Joel Sartore imzasını taşıyan Photo Ark sergisi, ziyaretçilere kuşlar, balıklar, memeliler, sürüngenler, amfibi ve omurgasız hayvanlar dahil 11 binden fazla türün fotoğraflandığı büyük Photo Ark arşivinden seçilen 70’i aşkın fotoğrafı inceleme fırsatı sunuyor.

Sergide Türkiye’ye özgü endemik türler de yer alıyor.

Geçen şubat ayında İstanbul Akaretler’deki adresinde ziyarete açılan Photo Ark sergisini bir ay gibi kısa bir sürede yaklaşık 10 bin kişi ziyaret etti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN