National Theatre eylüle kadar tüm gösterilerini iptal etti

National Theatre eylüle kadar tüm gösterilerini iptal etti

Londra'da bulunan National Theatre, koronavirüs salgını nedeniyle en az 31 Ağustos’a kadar kapalı kalacağını duyurarak eylül ayına kadar olan tüm gösterilerini iptal etti.

Tiyatronun temmuz ve ağustos aylarındaki tüm performanslarının iptal edildiğini duyuran sanat yönetmeni Rufus Norris, “Sizleri nasıl ve ne zaman karşılayabileceğimiz konusunda bizlerde hükümetin kararlarını sizinle birlikte bekliyoruz” diyerek oldukça çaresiz olduklarını ve National Theatre’ın ayakta kalmak için geleneksel olarak gişe gelirine güvendiğini belirtti.

Nimax Theatre’ın yönetmenlerinden olan Nica Burns ise “Her seyircinin maske takması, vücut sıcaklık taramalarının yapılması, ellerinin dezenfeksiyon makinesinden geçirilmesiyle gösterilerimizi sergileyebiliriz” dedi.

Güney Kore’nin aldığı önlemleri uygulayabileceklerini belirten Burns, “Tüm önlemleri uygulamaya hazırız” ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN