Nazlı Canyurt kimdir, kaç yaşında, nereli? Sergen Yalçın için ne dedi?

Nazlı Canyurt kimdir, kaç yaşında, nereli? Sergen Yalçın için ne dedi?

Bein Sports spikeri Nazlı Canyurt, Beşiktaş teknik direktörü Sergen Yalçın hakkında 'X hoca' diye bahsedince siyah-beyazlı taraftarların tepkisine maruz kalmıştı. 3 aydır süren baskıların daha fazla yıpratıcı olmaması adına kanaldan ayrılma kararı veren ünlü spiker, mesleğini de bıraktığını açıkladı. İşte, Nazlı Canyurt biyografisi...

Süper Lig'in 13. haftasında oynanan Karagümrük-Galatasaray maçının ardından, Fatih Terim'e gösterilen kırmızı kartı eleştiren ve Sergen Yalçın'ı örnek veren Bein Sports spikeri Nazlı Canyurt, siyah-beyazlı camianın sert eleştirilerine maruz kalmıştı

NAZLI CANYURT SERGEN YALÇIN X HOCA AÇIKLAMASI

Ünlü spiker, "Şimdi Fatih Hoca'nın faulü verilmemiş, bir kriz var 1-0 da mağlup. Orada bir şey söyledi, yani bunu şuradaki hakeme (orta hakeme) söylemek gerekir mi? Bir önceki maçta hakemi 90 dakika sahada boğmuş boğmuş X hoca (Sergen Yalçın'dan bahsediyor). Bu dengeli bir karar mı?" diyerek Yalçın'ın da atılması gerektiğini dile getirmişti.

nazli-canyurt.jpg

"ATILIRSAM RAHATLAYACAK MISIN?"

Erzurumspor'u 4-0 yendikleri maçında ardından Nazlı Canyurt'a yanıt veren Sergen Yalçın ise, "Benimle ilgili televizyonda 'Sergen hoca niye atılmadı' diye algı yapıyorlar. Atılmama ne kadar meraklıymışsınız. Ben daha önce atıldım. Siz benim atılacağıma nereden karar veriyorsunuz? Kenardan dördüncü hakemle seviyeli şekilde tartışıyoruz ve itiraz ediyoruz. Küfür etmiyorum, hakaret etmiyorum, neden atılayım? Niye zorla attırmaya çalışıyorsunuz. Kenarda ne olduğunu bilmiyorsunuz televizyondan konuşuyorsunuz. Ben atılınca rahatlayacak mısınız, başınız göğe erecek mi?" açıklamasında bulunmuştu.

Daha sonra sosyal medyadan bir paylaşım yapan Nazlı Canyurt, Sergen Yalçın için yayında kullandığı ifadeler nedeniyle özür dileyerek, üzgün olduğu söylemişti.

NAZLI CANYURT NEDEN İSTİFA ETTİ?

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın'a yönelik sarf ettiği sözler nedeniyle siyah-beyazlı taraftarların tepkisini çeken Nazlı Canyurt, istifa ettiğini açıkladı.

Uzun bir açıklama metni yayınlayan Canyurt, şu ifadeleri kullandı:

"10 yıl önce sunuculuğunun başında; heyecanlı, hevesli ve futbolu çok seven bir genç olarak girdim kapıdan. Büyüdüm, geliştim, olgunlaştım. Sadece çok çalışarak, senelerde, böylesi erkek egemen bir sektörün en prestijli programlarına imza attım. Her gün yeni bir şey öğrendim. Aslında uzun zaman önce karar vermiştim ancak yaşadığım ve çoğunuzun bildiği bir olay (o da başka bir zamanın ve başka bir mecranın konusu) sebebiyle bunu erteledim. Şimdi biraz daha ertele dediğim kararımı hayata geçirmenin zamanı geldi."

nazli-canyurt-ayrildi.jpg

NAZLI CANYURT'UN HAYAT HİKAYESİ

28 Ekim 1987 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. İlk ve ortaöğretimini Kadıköy Bahariye İlköğretim okulunda tamamlayan Nazlı Canyurt, daha sonra Bostancı Lisesi'nden mezun oldu.

Lisans eğitimini Balıkesir Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Fakültesi'nde tamamlayan Nazılı Canyurt, ilgi duyduğu habercilik ve televizyonculuğa üniversite son sınıf öğrencisiyken NTV Spor'da staj yaparak adım attı.

Staj sonrasında Londra'da yabancı dil ve spor yöneticiliği eğitimi aldı. Türkiye'ye döndükten sonra Kanaltürk'te muhabir olarak çalışmaya başladı. Ardından aynı medya grubunun haber kanalı olan Bugün TV'de spor spikerliğine başladı.

Spor bültenlerinin yanı sıra her hafta pazar günleri 'Canlı Gol' programını hazırlayıp sundu.

1 Eylül 2011'de çalışmaya başladığı Bein Sports'tan 19 Şubat 2021'de ayrıldı.

ÖZEL YAŞAMI

1987 doğumlu olan Nazlı Canyurt, 2022 yılı itibarıyla 35 yaşındadır.

10 Ekim 2020 tarihinde doktor Ali Duman ile evlendi.

Nazlı Canyurt 1.71 metre boyunda, 56 kilo ve akrep burcudur.

Sosyal paylaşım sitesi Instagram'da @nazlicanyurt, Twitter'da @nazlicanyurt kullanıcı adıyla yer almaktadır.

nazli-canyurt-metin-tekin-onder-ozen-001.jpg
Metin Tekin, Nazlı Canyurt, Önder Özen

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN