Need For Speed gerçek oldu!

Need For Speed 
gerçek oldu!

Duyurusunun ardından heyecanla beklenen yarış oyunu Need For Speed’deki ekran görüntüsü, gerçek hayattan bir fotoğrafla yan yana getirildi. Hangisi gerçek?

Geçtiğimiz aylarda yeni Need For Speed oyunu ile ilgili heyecan verici tanıtım videoları yayınlanmıştı. Need For Speed hayranlarını heyecandan heyecana sürükleyen ilk detayların ardından ise pek fazla bilgi günyüzüne çıkmadı.

Oyunun geliştiricisi Ghost Games, şimdiye kadar yarış severlere pek bir detay sunmazken, bu durumun bir sonucu olsa gerek, bir Need For Speed hayranı oyuna dair grafikleri alıp gerçek hayattan bir yarış aracı fotoğrafı ile karşılaştırdı.  

15-07/27/ekran_resmi_2015-07-27_13_27_45.jpg

Oyunla ilgili yayınlanan bir ekran görüntüsü, Need For Speed hayranı tarafından gerçek bir yarış otomobili ve gerçek bir fotoğraf halinde karşılaştırıldı. Yan yana konulan görsellerde oyuna dair ekran görüntüsünün adeta gerçek hayattan bir kare gibi olduğu görüldü. 

Hatta ayırt etmek mümkün olmayabilir. Gerçek hayata çok yakın grafiklere sahip olduğu görülen Need For Speed büyük ses getirecek gibi görünüyor. Yarış oyunu dünyasının en çok beklenen oyunlarından Need For Speed önümüzdeki aylarda yayınlanacak. 

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN