Netflix'in mayıs ayında yayınlayacağı 12 içerik

Netflix'in mayıs ayında yayınlayacağı 12 içerik

Netflix'in mayıs ayında izleyicileriyle buluşacak içerikler belli oldu

Dijital yayın platformu Netflix'in mayıs ayında ekrana gelecek yeni yapımları belli oldu. İzleyicilerin merakla beklediği Josh Duhamel,Ben Daniels,Leslie Bibb başrollerini paylaştığı bilim kurgu dizisi Jupiter's Legacy'nin de yer aldığı listede 12 içerik yer alıyor.

 

se.jpg

Selena: Tejano Müziğinin Kraliçesi (Selena: The Series) - 4 Mayıs, Meksika kökenli ABD'li şarkıcı Selena'nın şöhret basamaklarını tırmanışını konu alan dizi ikinci sezonuyla hayranlarla yeniden bir araya gelecek. 

sui.jpg

Sam'in Oğulları: Şeytani Tarikatın İzinde (The Sons of Sam: A Descent Into Darkness) - 5 Mayıs, 1970'li yılların sonunda gündemi sarsan ve gazeteci Maury Terry'nin takip ettiği ürpertici olayları ortaya çıkaran "Sam'in Oğulları" 4 bölümden oluşan bir mini dizi şeklinde yayımlanacak.    

3.jpg

Ve Yarın Tüm Dünya (And Tomorrow the Entire World) - 6 Mayıs, Anarşist bir gruba katılan hukuk fakültesi öğrencisinin başından geçenlere odaklanan filmin oyuncu kadrosunda Mala Emde, Noah Saavedra, Tonio Schneider gibi isimler yer alıyor.

5.jpg

Yol Yorgunu (Milestone) - 7 Mayıs, Suvinder Vicky ve Lakshvir Saran'ın başrollerinde oynadığı film deneyimli bir kamyoncunun genç bir şoförü eğitmesi sırasında yaşadıklarını işliyor.

 

6.jpg

Jupiter's Legacy - 7 Mayıs, Netflix, Jupiter's Legacy dizisiyle süper kahraman tutkunlarına yeni bir içerik sunuyor. Başroldekiler: Josh Duhamel,Ben Daniels,Leslie Bibb

66.jpg

Canavar Harmon (Monster) - 7 Mayıs, Cinayetle sonuçlanan bir soygun nedeniyle yargılanan bir gencin masumiyetini kanıtlamaya çalıştığı filmde Kelvin Harrison Jr., Jennifer Hudson gibi isimler yer alıyor.

7.jpg

Oksijen (Oxygen) - 12 Mayıs, Fransız yapımı bir bilim kurgu ve gerilim olan filmin yönetmen koltuğunda Alexandre Aja oturuyor.

9.jpg

The Upshaws - 12 Mayıs, Komedi dizi The Upshaws, işçi sınıfından siyahi bir ailenin gündelik hayatını ve daha iyi bir hayat için verdikleri mücadeleyi anlatıyor.

11.jpg

Ferry - 14 Mayıs, Uyuşturucu baronu Ferry Bouman'ın esrarengiz maceralarını işeleyen yapımda Frank Lammers ve Elise Schaap başrollerde.

son.jpg

Penceredeki Kadın (The Woman in the Window) - 14 Mayıs, Gary Oldman ve Anthony Mackie gibi önemli Hollywood yıldızlarının kadrosunda yer aldığı film, agorafobi nedeniyle dışarı çıkamayan bir psikoloğun komşusunu gözetlerken tanık olduklarını anlatıyor.

s.jpg

Baggio: İlahi At Kuyruğu (The Divine Ponytail) - 26 Mayıs, Futbol efsanelerinden Roberto Baggio'nun kariyerini anlatan film futbol tutkunlarına vakit geçirmek için iyi bir alternatif sunuyor.

sonnn.jpg

The Kominsky Method - 28 Mayıs Michael Douglas, Alan Arkin, Sarah Baker, gibi isimlerin yer aldığı sevilen dizinin yeni sezonu mayısta izleyenleriyle buluşacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN