Netflix'ten heyecanlandıran La Casa De Papel paylaşımı: Soygun sona eriyor

Netflix'ten heyecanlandıran La Casa De Papel paylaşımı: Soygun sona eriyor

Netflix Türkiye, Twitter hesabından yapılan “Kısım 5: Soygun sona eriyor” paylaşımı La Casa De Papel izleyicilerini heyecanlandırdı. Dizinin yeni sezonunun ne zaman yayınlanacağı ise merak konusu oldu.

Yayınlandığı ilk sezon büyük bir izleyici kitlesine ulaşan ve devam eden sezonlarda da beğeniyle takip edilen La Casa De Papel dizisiyle ilgili yeni gelişmeler yaşandı. Netflix Türkiye, resmi Twitter hesabından fotoğraflı “Kısım 5: Soygun sona eriyor” paylaşımında bulundu.

LA CASA DE PAPEL 5. SEZON NE ZAMAN?

Alex Pina imzalı İspanyol yapımı La Casa De Papel dizisinin 5. sezonu için henüz tarih verilmedi. Úrsula Corberó,Álvaro Morte,Itziar Ituño gibi oyuncuların yer aldığı dizinin 5. sezon fragmanının ise yakın zamanda yayınlanması bekleniyor.

HEYCANLANDIRAN PAYLAŞIM

La Casa De Papel’in resmi Twitter hesabından İspanyolca “El atraco llega a su fin” (Soygun sona eriyor) paylaşımı yapıldı. Netflix Türkiye’nin de yaptığı bu paylaşımların ardından dizi gündemde ilk sırada yer aldı.

la case de papel

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN