AK Parti milletvekili Sırakaya, Nevşehir Belediyesini ziyaret etti

AK Parti milletvekili Sırakaya, Nevşehir Belediyesini ziyaret etti

AK Parti İstanbul Milletvekili ve Dış İlişkiler Başkan Yardımcısı Zafer Sırakaya, Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı’yı ziyaret ederek bir süre görüştü

Nevşehir’de bulunan ve Nevşehir Hayvan Kasabası açılışına katılan AK Parti İstanbul Milletvekili Zafer Sırakaya, Belediye Başkanı Rasim Arı’yı ziyaret etti. Başkan Arı’dan Nevşehir Belediyesi’nin çalışmalarına ilişkin bilgiler alan Sırakaya, Nevşehir’e her gelişinde şehrin değişen yüzünün kendisini çok mutlu ettiğini belirterek Arı’yı başarılı çalışmalarından dolayı kutladı.Şehre yeni kazandırılacak projeler üzerine istişarelerde bulunduğu Sırakaya’ya ziyaretinden dolayı teşekkür eden Belediye Başkanı Rasim Arı, “Birçok yönüyle Türkiye’ye örnek olacak marka bir şehir yapmaya söz verdiğimiz Nevşehir’deki hizmet yolculuğumuzda bizlere her zaman güç veren, destek olan Sayın Zafer Sırakaya’ya teşekkür ediyorum. “ dedi.

NEVŞEHİR/İHA


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN