Özel Halk otobüslerinde tek tip kıyafet uygulaması başladı

Özel Halk otobüslerinde tek tip kıyafet uygulaması başladı

Yolcu memnuniyetini arttırarak şehir içinde kaliteli ve konforlu taşımacılığın sağlanmasını hedefleyen Nevşehir Belediyesi, özel halk otobüslerinde görev yapan tüm şoförler için tek tip kıyafet giyerek yaka kartı takma zorunluluğu getirdi

Nevşehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü denetiminde, şehir merkezindeki 5 ayrı hattaki 74 özel halk otobüsünde görev yapan şoförler için tek tip kıyafet uygulaması başlatıldı. Uygulama kapsamında özel halk otobüsü şoförleri bundan böyle beyaz gömlek giyerek yaka kartı takacaklar.Nevşehir Belediyesi daha öncede, özel halk otobüslerinde, taşımacılığın daha güvenli olarak gerçekleştirilmesinin yanı sıra, otobüslerde yaşanabilecek olumsuzlukların takibi ve önlenmesi açısından ses kayıt özelliğine sahip kamera sistemi bulundurma zorunluluğu getirmişti. Uygulama ile birlikte 3 ayrı kamera ile tüm otobüslerin seferleri kayıt altına alınıyor ve vatandaşlar tarafından yapılacak olan herhangi bir şikâyet üzerine otobüs şoförlerinin yolcularla sağlıklı iletişimi, sefer saatlerine ve güzergâhlara uyup uymadıkları kameralar aracılığıyla inceleniyor.

NEVŞEHİR/İHA



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN