Terminal kavşağı yeni görüntüsüyle büyük beğeni topladı

Terminal kavşağı yeni görüntüsüyle büyük beğeni topladı

Nevşehir’in ana giriş kapısı olarak nitelendirilen terminal kavşağının yeni görüntüsü büyük beğeni topladı

Nevşehir Belediyesi tarafından yapılan düzenleme çalışmaları ile birlikte kavşak içerisine yerleştirilen ’Kapadokya Nevşehir’ yazısı ve balon figürü çiçeklerle birlikte kavşağa estetik bir görünüm kazandırdı.

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı’nın talimatıyla kentin giriş ve çıkışlarında bulunan kavşaklar ve yol üzerindeki refüjlerde düzenleme ve yeşillendirme çalışmalarını yürüten belediye ekipleri, Aksaray yolu terminal kavşağındaki çalışmalarını tamamladı. Kavşak içerisinde taşlardan yapılan lale figürlerinin etrafına kadife ve begonya gibi çiçekler diken ekipler Osmanlı şimşiri ve taflan gibi süs bitkileri ile de kavşağı süsledi.Kavşak içerisine ise peribacası ve balon figürleri ile birlikte ‘Kapadokya Nevşehir’ yazısı yerleştirildi. Yapılan aydınlatma sistemi ile birlikte tamamlanan kavşak büyük beğeni topladı.

NEVŞEHİR/İHA


(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN