New York'taki Central Park'a acil durum hastanesi kuruluyor

New York'taki Central Park'a acil durum hastanesi kuruluyor

3 bin 170 kişinin koronavirüs pandemisi nedeniyle hayatını kaybettiği ABD'de, New York şehrinde bulunan Central Park'ta acil durum hastanesi kuruluyor.

ABD'de koronavirüs vakalarının en çok görüldüğü şehir olan New York'ta bulunan Central Park'ta koronavirüs ile mücadele kapsamında acil durum hastanesi kuruluyor. Pek çok çadırdan meydana gelen hastane ile şehirdeki hastanelerde yoğunluğun azaltılması hedefleniyor.

ABD Donanması’na ait ‘Comfort’ isimli bin yatak kapasiteli gemi de geçtiğimiz günlerde Manhattan’a demirlemişti.

ABD'de salgının merkezi haline gelen New York'ta koronavirüs nedeniyle can kaybının bini aştığı, vaka sayısının ise 70 bine yaklaştığı bildiriliyor.

ABD'DE SON DURUM NE?

Johns Hopkins Üniversitesinin paylaştığı son verilere göre, ülkede virüsün bulaştığı kişi sayısı son 24 saatte 21 bin 555 artışla 164 bin 610’a, ölü sayısı 657 artarak 3 bin 170'e yükseldi.

Dünya genelinde ABD'yi 101 bin 739 vakayla İtalya, 94 bin 417 vakayla İspanya takip ediyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN