Niğde Belediyesi dezenfekte çalışmalarına devam ediyor

Niğde Belediyesi dezenfekte çalışmalarına devam ediyor

Koronovirüse karşı vatandaşlar önlemlerini alıyor. Belediyelerde virüse karşı teyakkuza geçerken Niğde Belediyesi ekipleride dezenfekte çalışmalarını sürdürüyor.

Niğde'de yeni tip koronavirüs (Kovid-19) önlemleri kapsamında, toplu taşıma araçları, otobüs duraklarında ve Niğde Şehirler Arası Otobüs Terminalinde dezenfekte çalışmaları yapıldı. Niğde Belediyesi Zabıta, Veteriner ve Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından, 69 toplu taşıma aracında, otobüs duraklarında ve Niğde Şehirler Arası Otobüs Terminalinde dezenfekte çalışmaları yapıldı.

ÇALIŞMALAR SÜRECEK

Daha sağlıklı bir toplum için gösterdikleri titizliği ve gayreti daha da artırdıklarını ifade eden Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, ilaçlama çalışmalarındaki amacın koronavirüse karşı etkin mücadelenin sağlanması olduğunu ifade etti. Başkan Özdemir, dezenfekte çalışmalarının devam edeceğini belirterek, Niğde Belediyesi tarafından yapılacak ilaçlama çalışmaları kapsamında şehir genelindeki kamu kurumları, camiler, otobüs durakları, dolmuşlar, terminal ile otobüsler ve umumi yerlerde başta olmak üzere ilaçlama çalışmalarımız sürdürülüyor. Virüse karşı genel önlemler vatandaşlarımız tarafından da alınmalı” dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN