Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir Görme Engellileri Ziyaret Etti

Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir Görme Engellileri Ziyaret Etti

Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, ‘Beyaz Baston Görme Engelliler Haftası’ münasebetiyle Altı Nokta Körler Derneği ve Görme Engelliler Derneğini ziyaret etti

Engelli Dostu bir şehir oluşturmanın gayreti içerisinde yol ve kaldırımlarda engellilerin günlük hayatını kolaylaştırmak adına önemli hizmetler gerçekleştiren Belediye Başkanı Emrah Özdemir görme engellileri Beyaz Baston Görme Engelliler Haftası nedeniyle ziyaret ederek daima yanlarında olacaklarını belirtti.Engelli dostu bir Niğde oluşturmanın gayreti içerisinde çalışmalarını gerçekleştirdiklerini belirten Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir ziyarette; “Her birey bir engelli adayıdır. Hayatımızı devam ettirirken bunun bilincinde olarak hareket etmeliyiz ve çevremizdeki engelli vatandaşlara daha duyarlı yaklaşmalıyız. Belediye olarak bu bilinçle hareket ediyor engelli vatandaşlarımız için üzerimize düşeni yapıyoruz. İlimizde gerçekleştirdiğimiz engelli parkları ve kabartmalı kaldırım taşları yapımı ile de onların sosyalleşmeleri adına ulaşımlarını kolaylaştırmayı ve daha çok toplum içerisinde vakit geçirmelerini sağlamak adına çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Bundan sonraki süreçte de belediye olarak yapmamız gereken üzerimize düşen ne varsa yapmanın gayreti içerisinde olacağız” şeklinde konuştu.Dernek ziyaretlerinde Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir’e, AK Parti Niğde Milletvekili Selim Gültekin ve AK Parti Niğde İl Başkanı Mahmut Peşin eşlik etti.

NİĞDE/İHA


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN