Niğde’de otizmli öğrenciler için özel sınıf açıldı

Niğde’de otizmli öğrenciler için özel sınıf açıldı

Niğde Kemal Aydoğan İlk ve Ortaokulunda Kızılay’ın koordinatörlüğünde hayırsever iş adamlarının katkılarıyla otizmli öğrenciler için özel sınıf açıldı

Açılış töreninde sınıf ile ilgili bilgi veren Türk Kızılayı Niğde Şubesi Başkanı Kemal Gençoğlu, Türk Kızılayı’nın sadece afetlerde değil, birçok alanda vatandaşların hizmetinde ve yanında olduğunu belirtti. Kemal Aydoğan ilk ve Ortaokuluna yaptırılan sınıfa destek olan iş adamlarına teşekkür eden Gençoğlu, "Sınıfımızda otizmli öğrencilere özel eğitim materyalleri bulunmaktadır. Sınıf kapıları özel yapıldı. Sınıf öğrencilerin iyi eğitim alabilmeleri için onlara özel olarak tasarlandı" dedi.Yapılan bilgilendirme sonrasında Niğde Valisi Yılmaz Şimşek, eşi Çiğdem Şimşek, Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir ve Niğde Milletvekili Selim Gültekin sınıfın açılışını gerçekleştirdi.

NİĞDE/İHA


(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN