Niğde’deki ‘Parazit’ operasyonunda 4 tutuklama

Niğde’deki ‘Parazit’ operasyonunda 4 tutuklama

NİĞDE (İHA) – Niğde’de düzenlenen ‘Parazit’ operasyonunda ihaleye fesat karıştırdıkları ve tefecilik yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 18 şüpheliden 4 şüpheli tutuklandı, diğerleri adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince düzenlenen "Parazit" adlı operasyonda yakalanan 18 zanlıdan 10’unun daha emniyetteki işlemleri tamamlandı. Şüpheliler, sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edildi.Dün ve bugün adliyeye sevk edilen 18 şüpheliden A.K, Y.Ö, K.Ö. ve O.D. çıkarıldıkları sulh ceza hakimliğince tutuklandı, D.A, F.A. V.N, H.B, Ş.D, N.Y, T.D. ve H.E ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Diğer 6 kişi ise savcılıktaki ifadelerinin ardından salıverildi.Niğde Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında, 9 Şubat’ta il merkezinin yanı sıra Ulukışla ve Bor ilçeleri ile Kayseri’de eş zamanlı düzenlenen operasyonda tefecilik yaptıkları ve ihaleye fesat karıştırdıkları iddiasıyla aralarında kamu görevlilerinin de bulunduğu 18 şüpheli gözaltına alınmıştı.

NİĞDE/İHA


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN