Ayşe Nazlı yılbaşında annesi Nilüfer'i unutmadı

Ayşe Nazlı yılbaşında annesi Nilüfer'i unutmadı

İngiltere'de yaşayan Nilüfer'in kızı Ayşe Nazlı, yılbaşı gecesini annesiyle İstanbul'da kutladı. Annesiyle çekildiği fotoğrafı sosyal medyada paylaşan genç kız, takipçilerinden beğeni topladı. İşte detaylar...

Türk müziğinin güçlü sesi Nilüfer, yeni yıla kızı Ayşe Nazlı ile İstanbul'daki evlerinde girdi. İngiltere'de eğitimini sürdüren kızıyla hasret gideren ünlü şarkıcı, yılbaşı gecesi hasret giderdi. Ayşe Nazlı, annesinin çektiği karelerden birini sosyal medya hesabından paylaştı.

Nilüfer, o fotoğraf için, "Kendimizi iyi hissetmek için yılbaşına özen göstererek girdik. Ayşe Nazlı beni, ben onu çektim. O fotoğraf da o geceden güzel bir anı" ifadelerini kullandı. Tatil için İstanbul'da olan Ayşe Nazlı, ocak ayının sonunda okulu için İngiltere'ye dönecek.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN