Survivor Nisa Bölükbaşı kimdir ne iş yapıyor kaç yaşındadır ve aslen nerelidir?

Survivor Nisa Bölükbaşı kimdir ne iş yapıyor kaç yaşındadır ve aslen nerelidir?

Nisa Bölükbaşı’nın Survivor 2020 gönüllüler kadrosuna katılmasının ardından kim olduğu ve ne iş yaptığı merak konusu oldu. Prag doğumlu olan Nisa Bölükbaşı, 3 aylık bir bebekken yüzmeye başladı. Tüm bilgiler karar.com’da…

 

Güzelliği ile dikkatleri çeken Nisa Bölükbaşı, Survivor 2020'nin iddialı isimlerinden biri. Peki bebekliğinden itibaren yüzmeye başlayan Nisa Bölükbaşı kimdir, ne iş yapıyor, kaç yaşında ve aslen nerelidir? Hayat hikâyesine dair bilgiler haberimizde…

NİSA BÖLÜKBAŞI KİMDİR?

Nisa Bölükbaşı, Survivor 2020 gönüllüler takımında yer alıyor. Survivor tanıtım videosunda iddialı sözleri ile dikkat çeken Bölükbaşı videoda, “Survivor karakter oluşturmaz ortaya çıkarır” diyor. Nisa Bölükbaşı 2 Temmuz 1998 Prag doğumludur. 3 aylık bir bebekken yüzmeye başlamıştır.

DİĞER BİLGİLER İÇİN TIKLAYIN

6 yaşına geldiğinde Çek Cumhuriyeti’nin en iyi takımlarından birinde yüzmeye başlamıştır. 8 yaşına geldiğinde profesyonel olarak tenis, single ve çiftler oynuyordu. Prag Teniz Kulübü olan Cibulka’da 15 yıl tenis oynadı. 15 yaşındayken yüzme hocası oldu. Ardından voleybol oynamaya başladı ve libero oldu.

20-02/13/nisa-bolukbasjpgg.jpg

2018 yılında Çek Cumhuriyeti’nde U20 kategorisinde ikinci oldu. 2018’de mimarlık okumaya karar verdi ve bu nedenle voleybolu bıraktı. Sporcu kimliği ile bilinen Nisa Bölükbaşı snowboard, bisiklet ve patenle de uğraşıyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN