Nottingham Forest, Diagne'yi renklerine bağlamak istiyor

Nottingham Forest, Diagne'yi renklerine bağlamak istiyor

Galatasaray'ın sezon başında Club Brugge'e kiraladığı Mbaye Diagne'ye talip çıktı. İngiltere Championship ekiplerinden Nottingham Forest, Senegalli golcüyü renklerine bağlamak için harekete geçti.

Galatasaray'ın sezon başında Club Brugge'e kiraladığı Mbaye Diagne'ye yeni talip çıktı. Belçika ekibinde istenmeyen adam ilan edilen Senegalli futbolcunun yeni sezonda ne yapacağı merak konusu olurken İngiltere'den sevindirici bir haber geldi. Ada'nın Championship'te mücadele eden köklü kulüplerinden Nottingham Forest'in 28 yaşındaki golcü için harekete geçtiği ifade edildi. İngiliz nasınında çıkan haberlere göre; Nottingham'ın Diagne için 8 milyon Euro ödemeye hazır olduğu ifade edilirken teklifin resmileşmesini bekleyen yönetimin de satışa sıcak baktığı kaydedildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN