Nuray Sayarı kimdir kaç yaşında ve nerelidir? Ünlü astrolog canlı yayında gözyaşlarına boğuldu

Nuray Sayarı kimdir kaç yaşında ve nerelidir? Ünlü astrolog canlı yayında gözyaşlarına boğuldu

Ünlü astrolog Nuray Sayari, 31 yıl önce evlendiği eşi Aşkın Sayari’den şiddet gördüğü ve tehdit edildiğini açıklayarak canlı yayında gözyaşlarını tutamadı. Peki Nuray Sayarı kimdir, kaç yaşındadır, nerelidir ve ne iş yapıyor? Tüm bilgiler karar.com’da…

1971’de İstanbul’da doğan ünlü astrolog Nuray Sayarı, mesleki eğitimini Kahire'de aldı. Annesi Kahirelidir. Anneannesi de ünlü bir astrologdur. Bundan dolayı bu alana ilgi duyan Nuray Sayari, astroloji ve tarot bilimiyle ilgilenmiştir. İşte hayat hikâyesi…

NURAY SAYARI KİMDİR?

1971’de İstanbul’da hayata gözlerini açan Nuray Sayari, dört çocuklu bir ailenin en küçük çocuğu olarak dünyaya geldi. Annesi Mısır’ın başkenti Kahirelidir. Orta ve lise eğitimini İstanbul’da tamamlayan Nuray Sayari’nin zorlu ve fakir geçen bir çocukluğu oldu. Hakan Umman isminde bir erkek kardeşi bulunan Sayari’nin anneannesi de çok eski bir astrologtur.

ÖLÜM TEHDİDİ ALIYORUM

Yorumlarda bulunduğu televizyon programının canlı yayınında eşinden şiddet gördüğünü ve ölüm tehditleri aldığını açıklayarak tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Astrolog Nuray Sayarı, canlı yayında gözyaşlarına boğuldu. Aşkın Sayari ile nikah evlenen Nuray Sayari, eşinin kendisini evli olan Filiz adında bir kadınla senelerdir aldattığını öne sürdü.

Elinde belgeler olduğunu ifade eden Sayari, zina davası açacağını vurgulayarak eşinin kendisine şiddet gösterdiğini ve bacağını kırdığını, saygınlığını kaybetmemesi için de herkese merdivenden düştüğünü söylediğini anlattı. Ölümle tehdit edildiğini de iddia eden Sayari, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a seslenerek, “Can güvenliğim yok, ölüm tehdidi alıyorum ölürsem çocuklarıma sahip çıkın” ifadelerini kullandı.

ASTROLOJİ VE TAROT BİLİMİYLE İLGİLENİYOR

Bundan dolayı Kahire’de astrolog eğitimi alan Nuray Sayari, Hindistan’a giderek orada teknikleri öğrendi. 1991’de astrologluk yapmaya başlayan Nuray Sayari, astroloji ve tarot bilimi ile ilgilenmeye başladı. Aylık burç yorumları da yapan Nuray Sayari, düşünce gücünün insan hayatındaki önemine ve evrendeki her maddenin bir enerji taşıdığına inanıyor.

Her bireyin özelliği olan düşünce değiştirme konusunda belli seanslar gerçekleştirerek bireylere yardımcı olan Nuray Sayarı, 2015’te Manisa'nın Soma ilçesine 16 derslikli bir ilkokul yaptırdı.

İş insanı Aşkın Sayari ile 1988 yılında evlenen Nuray Sayari’nin Doğuş Sayari (d.1988) ve Ogan Sayari (d.2006) adında iki oğlu var.


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN