O Ses Türkiye ne zaman başlayacak? Beyazıt Öztürk’ten açıklama

O Ses Türkiye ne zaman başlayacak? Beyazıt Öztürk’ten açıklama

Jüri üyelerinden olan ünlü şovmen Beyazıt Öztürk, 'O Ses Türkiye ne zaman başlayacak?’ sorusuna cevap verdi. Beyazıt Öztürk, izleyenlerin kulaklarının pasını silen ve eğlenceli anlara sahip olan yarışmayla ilgili konuştu.

Yeni projelerinden bahseden Beyazıt Öztürk, insanların mizah dinleyip, kafa dağıtmak istediğini vurgulayarak bununla ilgili çalışmaların devam edeceğini söyledi. Peki O Ses Türkiye ne zaman başlayacak? Tüm bilgiler haberimizde…

O SES TÜRKİYE NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

İstanbul’un Sarıyer ilçesindeki Baltalimanı’nda görüntülenen Beyazıt Öztürk, basın mensuplarının sorularını cevapladı. Dünyayı ve Türkiye’yi etkisi altına alan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınında uygulanan karantina sürecini evinde geçirdiğini anlatan Beyazıt Öztürk, evde yemek ve ekmek yaptığını kaydederek, yaprak sarma yemeğinde de başarılı olduğunu öne sürdü.

Beyazıt Öztürk, karantina sürecinde yeteneklerini keşfettiğini de ifade etti.

Geçen günlerde Bebek'te objektiflere yalanan Beyaz, yeni bir şov programı üzerinde çalıştıklarını müjdeleyerek, İbrahim Büyükak'la şov tarzında bir program yapacaklarını bildirdi. Ekranları özlediğini söyleyen Beyazıt Öztürk, çok iyi bir program yapmak istediklerini kaydederek, salgından dolayı seyircili program yapamadıklarını ve bundan dolayı da birçok programın iptal olduğunu kaydetti.

Beyaz, her şeyin normale döndüğünde daha rahat konuşabileceğini de sözlerine ekledi.

Beyazıt Öztürk’ün bu açıklamasının ardından ‘O Ses Türkiye de iptal olabilir’ iddiası gündeme geldi.

DİĞER BİLGİLER İÇİN TIKLAYIN

‘O SES TÜRKİYE EKRANLARA VEDA ETTİ’ İDDİASI

O Ses Türkiye'nin bu sezon yayınlanmayacağı iddiası gündeme bomba gibi düştü. Her sezon ilgi ile takip edilen O Ses Türkiye’nin yarışmanın kaldırılma nedeni olarak Masterchef programına gösterilen ilgi olduğu iddia edildi.

İddiaya göre TV8’in patronu Acun Ilıcalı'nın kararına göre yayından kaldırılan O Ses Türkiye’nin yerini Pişti adındaki bir program alacak. Yeni projede ise İbrahim Büyükak, Hadise ve Beyazıt Öztürk’ün olacağı ileri sürülüyor.

o-ses-turkiye-ne-zaman-baslayacakk.jpg

SUNUCU BEYAZIT ÖZTÜRK OLACAK

Pişti adındaki program daha evvel 2006'da izleyiciyle buluşmuştu. Bu defa Beyaz’ın sunuculuğunu yapacağı ileri sürülen programın yeni formatla devam edeceği ve sosyal medya gündemlerini konu alması bekleniyor.
 

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN