O Ses Türkiye Rap ne zaman başlayacak? İşte başvuru formuna dair bilgiler

O Ses Türkiye Rap ne zaman başlayacak? İşte başvuru formuna dair bilgiler

TV8’in patronu Acun Ilıcalı, yeni dijital platformu Exxen’de O Ses Türkiye Rap’in başlayacağını duyurdu. O Ses Türkiye Rap yarışmasına başvuruları acunn.com üzerinden alınacak.

O Ses Türkiye Rap’in jürileri arasında Hadise de yer aldırken, Eypio, Murda ve Mero da eşlik edecek. Exxen’de yayınlanacak O Ses Türkiye Rap yarışmasının ne zaman başlayacağında dair net bir bilgi bulunmuyor.

O SES TÜRKİYE RAP NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Televizyon yapımcısı Acun Ilıcalı, bu sene rap formatında ve Exxen’de yayınlanacak olan O Ses Türkiye Rap jürisini duyurdu. Merakla beklenen yarışmada jüri; Eypio, Hadise, Mero ve Murda’dan oluşacak.

O SES TÜRKİYE RAP YARIŞMASINA NASIL BAŞVURU YAPILIR?

O Ses Türkiye Rap yarışmasına başvurular acunn.com adresinden yapılacak. Ancak başvurular daha başlamadı.

Yeni sezonda seyircisiyle buluşacak O Ses Türkiye bundan sonra rap formatıyla ekranlara gelecek. Ilıcalı'nın yeni çıkardığı dijital platform Exxen'de yayınlanacak. O Ses Türkiye Rap'ın jüri üyeleri de Acun Ilıcalı tarafından açıklandı.

HADİSE YİNE JÜRİDE

Sosyal medya hesabı üzerinden paylaşım yapan Acun Ilıcalı'nın duyurduğu jüri üyeleri arasında daha önceki senelerden yalnızca Hadise yer alıyor. 

Diğer jüri üyeleri ise rapçiler Eypio, Murda ve Mero.

İşte Acun Ilıcalı'nın o paylaşımı:

acun-ilicali-acikladi-iste-o-ses-turkiye-rap-in-13867413-6356-m.jpg

EYPİO KİMDİR?

Eypio ismiyle tanınan Abdurrahim Akça, 2 Şubat 1983’te Konya'da doğdu. 2002’ye dek İstanbul Zeytinburnu’nda yaşayan Eypio, 2002 yılında Hollanda'ya gitti. A.P.O ilk kayıtlarını Hollanda'da yabancı bir grupla yapan Eypio, ardından tek başına çalışmaya başladı. 

İlk albümü A.P.O E.P'yi 2005’te çıkaran Eypio, Hollanda'daki çalışmalarını sürdürdü.

MURDA KİMDİR?

Murda adıyla bilinen Önder Doğan, 30 Ocak 1984’te Hollanda’nın Amsterdam kentinde doğdu. Bir dönem İspanya’nın Madrid şehrinde yaşayan Murda, sonrasında yeniden Hollanda’ya dönerek müzikle ilgilendi.

İlk EP’sini ise 2008’de çıkaran Murda; Kraantje Pappie, Bizzey ve Ronnie Flex de dâhil olmak üzere birçok ünlü isim ve Hollandalı Hip hop sanatçısı ile çalıştı. 

Ezhel’le YouTube vesilesiyle tanışan Murda, bundan sonra kariyerini Türkiye'de devam ettirme kararı aldı.

MERO KİMDİR?

Mero ismiyle bilinen Enes Meral, 2000’de Almanya'nın Rüsselsheim am Main şehrinde doğdu. 2017’de sosyal medyadan yayınladığı videolarla dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Mero, rap hayatına başlamasının arkasından bir müzik firmasıyla anlaşmaya vararak, 2018’de 'Baller Los' adındaki teklisini çıkardı.

2019’da ilk albümünü çıkaran Mero, bu albüme de 'Ya Hero Ya Mero' adını verdi. Hobby Hobby teklisinin piyasaya süren Mero, 2019’da Adana’nın Hürriyet Mahallesi'nde 'Olabilir' adındaki parçasına çektiği klibiyle büyük çıkış yakaladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN