Öğle yemeği diye verilen ekmek arası ıspanağı paylaşınca işten atıldı

Öğle yemeği diye verilen ekmek arası ıspanağı paylaşınca işten atıldı

Çalışma koşulları ve öğlen yemeği diye verilen ekmek arası ıspanak görüntülerinden rahatsız olan Bayburt Grup'un yüklenici olduğu Bakırköy Meydanı’ndaki metro şantiyesinde sorunu dile getiren işçilerden birinin işine son verildi.

Yeni tip koronavirüs Türkiye’nin ve dünyanın dört bir yanına yayılırken, işçilerin mağduriyetleri de aynı hızda artarak devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde Bayburt Grup’un yüklenici olduğu Bakırköy Meydanı’ndaki metro şantiyesindeki uygunsuz şartlarda çalışan inşaat işçisi Bedirhan Aslan, kaldıkları yerde hijyenin sağlanmadığını ve öğlen yemeği olarak ekmek arası ıspanak verildiğini dile getirmişti.

İŞİNE SON VERİLDİ

Bedirhan Aslan, yaşadıkları sıkıntıları duyurduğu için çalıştığı firma tarafından işten çıkarıldı.Aslan, sosyal medya hesabından paylaştığı videoda işten çıkarılmasıyla yaşadığı mağduriyeti dile getirdi.

EN GÜNCEL SON DAKİKA HABERLERİ

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN